Milyen lehetőségei vannak ma a nőknek digitális munkakörökben?

A ShareIT Lab szezonnyitó első online meetupján azokra a kérdésekre keressük a választ, hogyan változott a munkaerőpiac a Covid hatására és ez milyen perspektívákat nyit a nők számára, ha most szeretnének digitális munkakörökbe váltani. Melyek a legkeresettebb joker-munkakörök, hol lehet ezeket megtalálni? Mit tehet az, aki home office-ban komfortosan érzi magát és szeretne hosszabbtávon otthonról dolgozni? Milyen tényezők hatnak most a munkaerőpiacra?

Az esemény ingyenes, de ha teheted, támogasd egyesületünk munkáját az adományozás opciót választva az Eventrbrite linken.

Az este folyamán lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeknek, vagy megosztani hasznos tapasztalataitokat a többi résztvevővel.

Tervezett program:

18.00 Köszöntés, ShareITLab és téma pozicionálása
18.10 Álláspiaci körkép, tendenciák (Miklós Attila /Dreamjobs)
18.40. Beszélgetés az álláspiaci gyakorlati tapasztalatokról, milyen lehetőségei vannak a nőknek most a Covid után az álláspiacon, milyen mintázatok látszanak, milyen munkakörök keresettek, szakemberek személyes tapasztalatai (Szekeres Mariann, Szlanka Viktor Lufthansa Systems Hungária, Miklós Attila Dreamjobs, Komjád Gyöngyvér TechPeople. Facilitátor: Svéda Dóra)
19.10 Kérdések
19.30 Zárás

Az eseményen a résztvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, az alábbi linken tudod jelezni részvételi szándékod: https://www.eventbrite.com/e/allaspiaci-korkep-lehetosegek-noknek-digitalis-munkakorokben-tickets-119882805699

A ShareIT Lab egyesületi formában működik, céljaink megvalósítását adománnyal tudod támogatni amennyiben ezt a jegyvásárlási opciót választod az Eventbrite-on.