ShareIT Lab - Make IT Diverse

IT.a.helyed:

Az első teljes értékű online “nők az IT-ban” konferencia 2020. december 4-én

Early bird jegyek: coming soon

A ShareIT Lab csapata december 4-én beköltözik a nappalikba, irodákba (és a szívekbe). 6 CIO és IT-vezető, köztük a legendás May Yap (CIO, Jabil) előadása mellett 10 szakma színpada, 5 félnapos műhelymunka és egész napos fesztiválélmény vár.

Aki nőként az IT-ban szeretne érvényesülni, annak itt a helye.

Lezárult az előregisztráció

nap
óra
perc
mp

Lépj legendás nők nyomába

Facebook. YouTube. Oracle. Három dollármilliárdokat érő IT-cég, amelynek a nevét a Föld minden pontján ismerik – és mindhárom vállalat élén női vezetők állnak. Sheryl Sandberg, Susan Wojcicki és Safra Catz példája nem a szabályt erősítő kivétel: bizonyíték, hogy nőként sem lehetetlen a technológia világában érvényesülni.

Ismerj meg sikeres magyar és külföldi (női) IT-vezetőket és szakembereket, építs kapcsolatot a konferenciát támogató tech cégek képviselőivel, értesülj a legfrissebb képzésekről.

Itt minden pixel a helyére kerül

Az IT.a.helyed konferenciának nem csak nézője, aktív résztvevője leszel online is: üzleti „rapidrandikon” ismerkedhetsz az IT szerelmeseivel, kedvedre kalandozhatsz a nagyszínpad, a workshoptermek, a “szakmák színpadai” és partnereink virtuális standja között, visszanézheted az előadásokat, önfeledten szórakozhatsz.

Egy e-mail címnyi bizalmat kérünk, amit a legjobb ajánlattal (és értékes bónuszokkal) hálálunk meg.

Az IT.a.helyed konferencia főtámogatója

A konferencia támogatói és partnerei

Médiapartner

Kommunikációs partner