IT.a.helyed  |  2020. december 4.

Végre minden pixel a helyére kerül: itt az első teljes értékű online “nők az IT-ban” konferencia

December 4-én a ShareIT Lab csapata beköltözik a nappalikba, irodákba (és a szívekbe). 6 CIO és IT-vezető, köztük a legendás May Yap (CIO, Jabil) előadása mellett 10 szakma színpada, 5 félnapos műhelymunka, egész napos fesztiválélmény vár networkinggel és karrierszobával.

Ezt a határidős ajánlatot azért látod, mert előregisztráltál.

3 percnyi figyelmedért cserébe megmutatom, hogy miért tartja lázban a teljes IT szakmát és nők ezreit az IT.a.helyed konferencia. (A 3. perc végére pedig azt is el tudod dönteni, hogy melyik elővételi jegyet kéred.)

Ha nőként az IT világában szeretnél érvényesülni, akkor itt a helyed.

Nőknek szervezünk informatikáról konferenciát. Igen, komolyan gondoljuk.

Az informatika és a digitalizáció új kapukat nyitott meg előttünk, nők előtt – itt az idő, hogy belépjünk rajta.

A szüfrazsettek helyét 2020-ra átvették azok az inspiráló, úttörő női vezetők, akik mutatják az utat neked és mindazoknak, akik nőként az informatika világában képzelik el az jövőjüket.

Az IT.a.helyed nekik, neked készül.

ShareIT Lab meetup
ShareIT Lab meetup

Tartozz egy inspiráló közösséghez

Lépj te is a legendássá vált női IT vezetők útjára. Az utad támogasd meg egy olyan közösséggel, akikről a következő generáció úttörőként beszél majd. Kerülj be az IT szakma vérkeringésébe, kérdezz, kapcsolódj, inspirálódj.

Szerezz tudást, képezd magad

Olyan inspiráló női vezetőktől hallgathatsz előadásokat és kérdezhetsz szabadon, akiknek a történeteit eddig csak üzleti magazinok címlapján olvashattad. Az 5x félnapos szakmai műhelymunkákon pedig a kezedbe adjuk majd azokat az eszközöket, lehetőségeket, amik segítenek majd érvényesülni a(z új) szakmádban.

Nem ígéretet teszünk, hanem bizonyítjuk, hogy nőként is lehet érvényesülni az IT világban.

Szezonnyitó Karrier Date
A ShareIT Lab csapata

Indítsd be a karriered

Nemcsak hozzád hasonló nőkkel teremthetsz majd könnyedén kapcsolatot, de vezető hazai és nemzetközi IT cégek szakembereivel is találkozhatsz. Ha még bizonytalan vagy abban, melyik irányba indulnál, ne hagyd ki a szakmák bemutatkozását. A nap végére tudni fogod, hol alkothatsz majd igazán nagyot.

Kinek szól a konferencia?

Azoknak a nőknek, akiknek az életét már átszövi az informatika, és aktívan a szakmában dolgoznak.

Azoknak a nőknek, akik karrierváltáson gondolkoznak, és szívesen kipróbálnák magukat az IT világában.

Azoknak a nőknek, akik IT vonalon tanulnak, és kíváncsiak arra, mit tartogat számukra a szakmai jövő.

Azoknak a nőknek, akik pályakezdőként szeretnének elindulni az úton.

Ezen a konferencián a nők lesznek túlsúlyban – nemcsak a közönség, hanem az előadók között is. Nők hozzák a szakmai tudást, a sikertörténeteket, az inspirációt. Nektek, nőknek (és persze a téma iránt nyitott férfiaknak).

Ülj egy teremben legendás női felsővezetőkkel és szakemberekkel

Az IT.a.helyed konferencián lesznek szakmai előadások, külön színpadon mutatkoznak be az IT szakmák, a “kávé melletti” tematikus beszélgetéseken és workshopokon pedig válaszokat kaphatsz a legégetőbb és legaktuálisabb kérdésekre – élőben és azonnal.

IMG_20201116_222509

Alberti Linda

Market Építő Zrt. | Head Of Information Technology Department

Jabil_MayYap-2

May Yap

Jabil | Vice President, Chief Information Officer
Christian-Noll

Christian Noll

Managing Partner IBM Global Business Services for Germany, Austria and Switzerland (DACH).
nagyne-agardi-gyongyi

Nagyné Agárdi Györgyi

Allianz Hungária Zrt. | Chief Information Officer
Dora Palfi, Photo: Stefan Wieland

Pálfi Dóra

imagiLabs | Co-founder & CEO

Zengo_Andrea

Szeiler Andrea

TRANSCOM | Információbiztonsági vezető

A napról napra erősödő program

Az előadások, minitréningek és workshopok listája folyamatosan frissül. A programváltozás jogát fenntartjuk.

9:00
Megnyitó
ShareIT Lab – Deutsche Telekom IT Solutions – Streaming from Emarsys
9:00
10:00
Christian Noll előadása (angolul)
Managing Partner | IBM Global Business Services for Germany, Austria and Switzerland (DACH)

Christian is a highly motivated senior executive with a broad range of IT, business management and communication skills. He has worked in various countries including the UK, UAE and the Czech Republic, where he was responsible for Technology Services all over Central Eastern Europe. Furthermore Christian is Diversity & Inclusion Executive Sponsor for IBM DACH, and has always been an ally for the principal of equal opportunities. Reading “Invisible Women” by Caroline Criado Perez was an additional boost on his agenda to support females individually but also by pushing structural changes and challenging status quo.
10:00
11:00
Szeiler Andrea előadása + Q&A
A TRANSCOM, Információbiztonsági vezetője, WITSEC alapító tag, ISACA Budapest Chapter és ISC2 magyarországi Chapter elnökségi tagja

Szeiler Andrea az informatika területén dolgozik már 1992 óta. Programozóként kezdte a karrierjét ahonnan 2000-ben lépett tovább az IT menedzsment területére. Ehhez kapcsolódott a későbbiekben az IT biztonság és a különböző megfelelőségek területe 2005 környékén. 17 évet töltött a tranzakció processzorok világban és másfél éven keresztül kipróbálta magát, mint IT biztonsági konzulens, egy hazai IT biztonsági megoldás szállítónál, ahol a kapcsolódó divíziót vezette. Jelenleg a TRANSCOM nevű világcég Információbiztonsági vezetője. Számos IT biztonsági minősítéssel rendelkezik. A WITSEC egyik alapító tagja és elnökségi tagja az ISACA Budapest Chapter-nek és az ISC2 magyarországi Chapter-nek is.
11:00
12:00
Pálfi Dóra előadása + Q&A
imagiLabs ļ CEO & Co-founder

Az imagiLabs társalapítója és ügyvezetője. mobilon programozható, klassz kütyüket fejlesztenek, amelyekkel a pályaválasztás előtt álló tinilányok számára szeretnék vonzóbbá tenni az informatikát.

Bár Dóra eleinte agykutatónak készült, az ELTE nyári kutatólaborjában rájött, inkább a programozás, illetve az adatelemzés az, ami igazán érdekli. Úgy érezte, ezen a területen sokkal kézzelfoghatóbb, gyakorlatban is hasznos tudást szerezhet. Rövid időn belül aztán a New York-i Egyetem Abu-Dzabiban található kampuszán találta magát ösztöndíjas hallgatóként.

Többéves tapasztalattal rendelkezik gyerekek és tinédzserek oktatásában, emellett 4 kontintens 10 országában önkénteskedett az előző 7 évben. 2020-ban Cartier Womens Initiative Fellow-nak választották és szerepelt a Forbes Magyarország 30 under 30 listáján.
12:00
15:40
May Yap előadása + Q&A (angolul)
Jabil | Vice President, Chief Information Officer

I have close to 30 years of working experience – working in several senior roles in global companies including IBM, PricewaterhouseCoops Consulting before joining Jabil about 6 six years ago. I am born and raised in Singapore, a tiny city island in the Far East but attained my bachelor and master’s degree in USA on Mathematics and Computer Science. I have a MBA degree and currently doing a PhD degree with NYU.

My core skill sets include strategic IT management, human capital management and cross-cultural leadership. I have acquired extensive international work experience in many countries including: USA, Hong Kong, China, Taiwan, South East Asia, Japan, United Kingdom and some of the European countries including Poland, Hungary, Spain.

Really looking forward to joining this seminar to learn and share my experience as a woman IT professional and share some tips I use to balance work, life, school and fun.
15:40
16:40
Nagyné Agárdi Györgyi előadása + Q&A
Allianz Hungária Zrt. | Chief Information Officer

Több mint 25 éves IT vezetői tapasztalattal rendelkezem a pénzügyi szektorban. Hosszabb időt töltöttem az Aegon Biztosító Zrt-nél, majd az Erste Bankban. 2009-óta az Allianz Hungária Zrt csapatát erősítem, 2016-ig IT fejlesztési és szervezési igazgatóként, azóta a CIO pozíciót töltöm be. 2014 óta az MVISZ (Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége) elnökségi tagja vagyok. 2018-ban az Év CIO-nak választottak.

Nagyon fontos számomra, hogy egyre több nő válassza az informatikai szakma bármely ágát, s ha érez ambíciót, akkor sikeres vezető legyen. Erre szeretném buzdítani őket, s megosztani a tapasztalataimat, s hogy hogyan állhatják meg a helyüket egy ma még „férfi világ” – nak tekintett területen, ami igazából nem is az, csak mi nők kicsit tartunk tőle, s hiszünk a sztereotípiákban? Úgy gondolom, mint az élet többi területén is a nők szerepvállalása egyre fontosabbá válik, mert a mai világban nem engedheti meg magának egy szakma sem, hogy a társadalomban rendelkezésre álló IQ 50%-át elveszítse, s ezzel a versenyhelyzetét rontsa.
16:40
17:40
Alberti Linda előadása + Q&A
Market Építő Zrt. | Head Of Information Technology Department

A Market csoport professzionális magasépítőipari cégcsoport. Évente átlag 25 párhuzamosan futó projektje van, hazai és nemzetközi megrendelőkkel. Projektek ahol találkozhatnak velünk: Duna Aréna, Telekom és T-Sytems közös székháza, Hillside Irodaház, Hotel Clark, Párisi Udvar Hotel, MOME Campus, Elysium Lakópark.

Kiterjedt leányvállalati struktúrával rendelkezik, a cégcsoport 1200 fő munkavállalót számlál. Alapelveink: minőség, megbízhatóság, megelégedettség, munkavédelem, erkölcs, erő, egyetértés, eredményesség.

Alberti Linda arról beszél, érkezése mit váltott ki a cég életében, hogyan fogadták a közvetlen kollégák, a cég és a partnerek. Milyen nehézségekbe ütközött, mi ment meglepően könnyen. Léteznek-e azok a bizonyos sztereotípiák – és ha igen, hogyan kezelte ezeket?
17:40

12:40
UX Designer – VCC Live
Bemutatkoznak a szakmák: csatlakozz ehhez a szekciószobához, hogy belekóstolj az adott szakma részleteibe!
12:40
13:30
Vargabetűs út egy fejlesztői csapat vezetéséig (Kollár Sára, Emarsys)
Bemutatkoznak a szakmák: csatlakozz ehhez a szekciószobához, hogy belekóstolj az adott szakma részleteibe!
13:30
Időpont hamarosan
Bölcsészből full stack fejlesztő: nem is lehetetlen – Danubius Informatika
Bemutatkoznak a szakmák: csatlakozz ehhez a szekciószobához, hogy belekóstolj az adott szakma részleteibe!
Időpont hamarosan
Időpont hamarosan
Scrum Master – Lufthansa Systems szakmai bemutató
Bemutatkoznak a szakmák: csatlakozz ehhez a szekciószobához, hogy belekóstolj az adott szakma részleteibe!
Időpont hamarosan
Időpont hamarosan
IT Operation – Lufthansa Systems szakmai bemutató
Bemutatkoznak a szakmák: csatlakozz ehhez a szekciószobához, hogy belekóstolj az adott szakma részleteibe!
Időpont hamarosan
Időpont hamarosan
Software tester – Blackbelt Technology
Bemutatkoznak a szakmák: csatlakozz ehhez a szekciószobához, hogy belekóstolj az adott szakma részleteibe!
Időpont hamarosan

12:40
Ezért jó a digitális átalakulás neked – alapok
Szekrényi Péter Pedro, Amtech
12:40
13:30
Mi lesz a következő nagy durranás? Avagy aktuális trendek a szoftverfejlesztésben
fejlesztő lány (Dér Leonóra)
13:30
14:00
Így profitálhatsz a digitális átalakulásból – haladó
Szekrényi Péter Pedro, Amtech
14:00
14:20
Hogyan látnak a gépek? Deep learning computer vision alkalmazásokban
Windhager-Pokol Eszter, Starschema
14:20
15:00
Extended Reality: térugrás az Ipar 4.0-ban
Dénes Csaba, 360world Europe
15:00

Egész nap
Egész napos karriercoaching konzultációs lehetőség
A Coachingcentrummal
Egész nap
13-14 óra, valamint 14-15 óra
Hero’s Journey – Karrierdesign workshop
Radnai-Tóth Judit, Alapító, Talentbrand
13-14 óra, valamint 14-15 óra
12:20-13:20
A Linkedin Profil NEM online CV! Akkor meg mi a 🐎💩?
BankiTamas.hu, azaz Bánki Tamás, a magyar Linkedin szakértő
12:20-13:20
14:00-15:00
Startup indítása pandémia idején
Előadás: Kovács Roland co-Founder & CEO, Turcsán Tamás Founder & COO, POZI.io
14:00-15:00
Egész nap
Beszélj gátlások nélkül minitanácsadás
Tóth Edina, alapító, ügyvezető, Dobos Gréta és Bagyó Boglárka, angol nyelvtanár, Beszélj Gátlások Nélkül Online Nyelviskola
Egész nap
11:20-12:00
Miért keresnek a nők kevesebbet? Mit tehetsz ellene?
Erdőssy Gellért, CV Shark alapító és tulajdonos
11:20-12:00

Így teremtünk teljes konferenciaélményt a nappalidban

Azért megyünk konferenciára, hogy az üzleti, szakmai világ körforgásába bekapcsolódjunk – az élményhez hozzátartozik az ebéd az új partnerrel, a karrierutakat megnyitó kézfogás és névjegykártyacsere, és az az érzés, hogy jó helyen vagy.

Elindult az elővételi ajánlat:
november 28-ig a legjobb helyek közül választhatsz

Jegyedtől függően 5-10 000 Ft-os kedvezményt élvezhetsz akkor, ha november 28. előtt váltasz jegyet az IT.a.helyed konferenciára. Az ajánlatot nem hosszabbítjuk és ez a legkedvezőbb jegy – te az előregisztráció miatt érheted el (mindenki más az „early bird” árat fogja először látni.)

Basic

11 990 Ft helyett

4 990 Ft

Pro

19 900 Ft helyett

9 900 Ft

Student

4 990 Ft helyett

1 990 Ft

Azért ennyire kedvező, mert bízol bennünk

A konferencia főszervezője (ShareIT Lab) és kommunikációs/technológiai partnere (Underground) nevéhez telt házas tréningek, képzések, workshopok, meetupok, belső vállalati továbbképzések fűződnek.

Erre a rendezvényrutinra hivatkozva állítom: az IT.a.helyed konferenciát mind az előadói névsora, mind a programja a több tízezer forintos jegyárú rendezvények közé emeli.

Azért ennyire kedvező mégis a jegyár, mert:
1. Szavaztál nekünk annyi bizalmat, hogy egy e-mail-címmel feliratkozz az előregisztrációra. Az üzleti élet legfontosabb valutája a bizalom, ezt kedvezmény formájában fizetjük neked vissza.
2. Szeretnénk e konferencia tudásanyagát és üzenetét minél több emberhez eljuttatni. Szeretnénk, ha az egyetlen döntési szempont az lenne, hogy a program érdekel-e (és nem az, hogy van-e rá elég képzési kereted vagy saját pénzed).

Gyere velünk, hozz magaddal te is egy pixelt és december 4-én rakjuk össze együtt egy új világ képét.

Checkout ID not found

It seems that this is not the CartFlows Checkout page where you have added this shortcode. Please refer to this article to know more.

Az IT.a.helyed konferencia főtámogatója

A konferencia támogatói és partnerei

Médiapartner

Kommunikációs partner